Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Anketa o najkrajší gól z HUSTE.tv
Zdielať na

Anketa o najkrajší gól z HUSTE.tv

Internetová televízia HUSTE.tv prináša svojim divákom a fanúšikom futbalu možnosť hlasovať o najkrajšie góly na corgoňligových štadiónoch.

Po každom kole vyberieme z highlightov HUSTE.tv 6 najkrajších gólov resp. akcií, ktoré si môžete prehrať priamo v tomto článku kliknutím na video a do 20. augusta zahlasujete pre svojho favorita v ankete umiestnenej hneď vedľa videa.

Spoločnými silami vytvoríme rebríček najkrajších gólov, ktoré padli pred našimi kamerami.

Z 5. kola futbalovej Corgoň ligy sme vybrali tieto góly:

1. Martin Chren (Zl.Moravce) sa predviedol pri úvodnej prehre ViOnu s Prešovom (1:2). V 47. min bol na hranici šestnástky faulovaný Pavlenda a Chren parádnou strelou z priameho kopu trafil do šibenice a vyrovnal - 1:1. 

2. Ján Papaj (Prešov) zariadil výhru Koňarov u lídra. Domáci trafili brvno a z následného protiútoku Papaj rozhodol o výhre hostí.

3. Juraj Halenár (Slovan) vyhral v Banskej Bystrici 2:1. V 19. min Guédé poslal loptu zo stredu do druhej línie na Halenára, stopéri Dukly sa viac sústredili na útočníkov Slovana a Halenár zo svojej obľúbenej parkety spoza šestnástky mieril presne k žrdi.

4. Filip Šebo (Slovan) v rovnakom súboji, ale v 80. min Žofčák ponúkol z pravej strany presný center do malého vápna, kde bol nepokrytý Šebo, ktorý hlavou prekonal Belica a zvýšil na 2:0.

5. Martin Ďurica (Senica) zabezpečil v Trnave Záhorákom remízu. V 56. sa zrodil kuriózny vyrovnávajúci gól Senice. Ďurica z 20 m vystrelil prízemnú strelu, ktorú Raška už mal stlačenú k zemi, ale lopta sa mu napriek tomu prešmykla do siete. 

6. Marian Kolmokov (Nitra) otváral skóre súbaja s DAC (2:0). Po polhodine hry Rák zahrával štandardku, výborne našiel Kolmokova a ten bez problémov poslal loptu za Kováčov chrbát. Ortodoxní fanúšikovia Nitry gól oslávili bitkou s bezpečnostnou službou a hru na niekoľko minút prerušená. 

                                                                                                             

sita - CL, Banská Bystrica-Slovan

sita

sita

sita

Súvisiace články