Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Anketa o najkrajší gól z HUSTE.tv
Zdielať na

Anketa o najkrajší gól z HUSTE.tv

Internetová televízia HUSTE.tv prináša svojim divákom a fanúšikom futbalu možnosť hlasovať o najkrajšie góly na corgoňligových štadiónoch.

Po každom kole vyberieme z highlightov HUSTE.tv 6 najkrajších gólov resp. akcií, ktoré si môžete prehrať priamo v tomto článku kliknutím na video a do 13. augusta zahlasujete pre svojho favorita v ankete umiestnenej hneď vedľa videa.

Aj highlighty zo 4. kola Corgoň ligy boli fanúšikmi mimoriadne sledované, keď si ich za pár hodín pozrelo vyše 50 000 divákov, a tak veríme, že spoločnými silami vytvoríme rebríček najkrajších gólov, ktoré padli pred našimi kamerami.

Zo 4. kola futbalovej Corgoň ligy sme vybrali tieto góly:

1. Jaroslav Prekop (Banská Bystrica) v zápase Dukly v Prešove (0:1) Až v 85. min jeden útok hosťom vyšiel, keď Prekop trafil pravú Divišovu žrď a od nej lopta putovala do siete. 

2. Miroslav Viazanko (Košice) v súboji s lídrom zo Zl. Moraviec (1:1) v 31. min vyšla hostiteľom krásna kombinačná akcia, na jej konci si Viazanko obhodil Majerníka a z hranice šestnástky prekonal Kuciaka. 

3. Matúš Čonka (Košice) v rovnakom zápase vsietil vlastný gól. Hodek z uhla odcentroval pred bránku MFK a od Čonku sa lopta odrazila do siete. 

4. Pavol Masaryk (Ružomberok) v súboji DAC- Ružomberok (0:2) Ďubek vysunul Masaryka a kým domáca obrana signalizovala postavenie mimo hry, hosťujúci kanonier preloboval spoza šestnástky Kováča - 0:1.

5.Peter Šulek (Žilina) je opäť v našej ankete...Hneď z prvej vážnejšej akcie hostí stretnutia Senica - Žilina (1:2) v 6. min išli Žilinčania do vedenia - Šulek zakombinoval v strede ihriska, využil pošmyknutie stopera Pillára, ocitol sa sám pred Kameschom a umiestnenou strelou s pomocou ľavej žrde lopta skončila v sieti - 0:1.

6. Karel Kroupa (Senica) Iskierku nádeje vykresal Senici v 68. min  súboja so Žilinou striedajúci Karol Kroupa, ktorý sa po peknom Gorositovom centri presadil hlavou - 1:2.

                                                                                                             

sita - CL, Senica-Žilina

sita - CL, Senica-Žilina

sita - CL, Slovan-Trnava

sita - V.Weiss st. na lavičke Slovana

sita - CL, Slovan-Trnava

sita - CL, Slovan-Trnava

sita - Štefan Horný

sita - CL, Prešov-B.Bystrica

sita - CL, Prešov-B.Bystrica

sita - CL, Prešov-B.Bystrica

sita - CL, Trenčín-Nitra

sita - CL, Trenčín-Nitra

sita - CL, Košice-Zlaté Moravce

sita - CL, Košice-Zlaté Moravce

Súvisiace články