Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Maradona havaroval. Zrazil sa s autobusom!
Zdielať na

Maradona havaroval. Zrazil sa s autobusom!

Božský Diego Maradona opäť zapĺňa stránky a obrazovky médií niečím, čo nesúvisí s futbalom. Po ceste do sanatória za chorou mamou totiž havaroval, jeho auto sa zrazilo s autobusom!

Legendárny futbalista, ktorý sa okrem geniálnych ťahov na ihrisku preslávil aj drogovými a inými škandálmi, sa dostal do kolízie s autobusom neďaleko svojho domu v Buenos Aires. Kapitán argentínskych majstrov sveta z roku 1986 však vyviazol z havárie bez zranení.

Po nehode Maradona podľa miestnych médií podstúpil bežné preventívne vyšetrenie. V aute s ním bola aj jeho priateľka Veronica Ojedová. Tá je taktiež mimo nebezpečenstva ohrozenia života, narazila si ale bok. "Nie je to nič vážne," informoval osobný Maradonov lekár Alfredo Cahe. "Obaja sú vo výbornom stave, v podstate neutrpeli žiadne zranenia, do nemocnice prišli z preventívnych dôvodov. Môžu ísť domov," doplnil ho riaditeľ nemocnice v Ezeize na predmestí Buenos Aires Ascar Sico.

50-ročný Maradona si čoskoro sadne na lavičku klubu Al-Wasl v Spojených arabských emirátoch. Argentínsku reprezentáciu viedol do vlaňajšieho svetového šampionátu v JAR, po ňom ho z funkcie odvolali.

Súvisiace články