Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Petr Čech ako dídžej, chce aj spievať!
Zdielať na

Petr Čech ako dídžej, chce aj spievať!

Zdroj: SITA

Jeden z najlepších futbalových brankárov sveta Petr Čech na chvíľu zmenil povolanie. Gólman FC Chelsea si vyskúšal v jednom z českých rádií rolu dídžeja!

Stalo sa tak v deň jeho menín, v stredu riadil na jednej z rozhlasových staníc hudbu od šiestej do ôsmej. "Na začiatku som bol nervózny viac ako v bráne, pretože tam bolo veľmi veľa povinností, ktoré musí moderátor zvládať. Ale veľmi ma to bavilo, bol som v kontakte s ľuďmi, ktorí volali do štúdia," pochvaľoval si brankár českej reprezentácie svoje pôsobenie na mediálnej scéne.

Jeho účinkovanie v rádiu vzbudilo medzi poslucháčmi veľký ohlas. Facebook stanice zaplavilo množstvo najrôznejších odkazov a hudobných želaní. "Petr, si dobrý dídžej! Ide ti to!," odkázal brankárovi jeden z divákov. Ďalší od neho chcel, aby pustil hymnu FC Chelsea a mnoho gratulovalo Petrovi k jeho stredajším meninám. Ďalší poslucháči sa pýtali na nového trénera londýnskeho veľkoklubu Andrého Villasa-Boasa.

Petr Čech má hudbu veľmi rád, po športe je jeho druhým veľkým koníčkom. "Mám doma novú súpravu bicích. Zvyká si najmä moja rodina, je ale pravda, že je to hlučnejšie ako gitara," vraví s úsmevom Petr.

"Mám teraz pred sebou novú výzvu v rámci projektu "S nami na to máš", kde by som mal byť priamo v nahrávacom štúdiu a nahrať pesničku. Alebo sa zúčastniť ako bubeník nejakého festivalu, či koncertu," odtajnil svoje ďalšie mimofutbalové plány sympatický brankár.

V Prahe pobudne Petr Čech iba päť dní. Absolvuje časť svojej futbalovej školy a v nedeľu odlieta do Londýna, kde odštartuje prípravu na novú sezónu.

Súvisiace články