Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kmotrík prehovoril. Šebo je najlepší hráč v reprezentácii
Zdielať na

Kmotrík prehovoril. Šebo je najlepší hráč v reprezentácii

Za Jiřího Kladrubského zaplatil Slovan pražskej Sparte viac ako 15 miliónov českých korún a vraj to bol najdrahší prestup do slovenského klubu za posledné tri roky.

Obhájiť majstrovský titul, v Slovenskom pohári zavŕšiť hetrik a dostať sa do Ligy majstrov, či „aspoň“ do Európskej ligy – to sú ciele futbalistov Slovana pred nadchádzajúcou sezónou. Najslávnejší slovenský klub ale ani iné, ako takéto odvážne plány mať nemôže.

Pomôcť naplniť ich by mal superkanonier  Filip Šebo, ktorý odolal vábeniu bundesligového Hannoveru 96.

„Možno je to iba môj subjektívny pohľad, ale  podľa mňa je Filip Šebo nielen najlepší hráč v slovenskej lige, ale aj v reprezentácii  - tvrdí majiteľ a prezident ŠK Slovan Ivan Kmotrík.

Vystužiť zadné rady belasých by mal Jiří Kladrubský z pražskej Sparty, ktorého príchod na Pasienky je podľa člena dozornej rady ŠK Slovan Bratislava a.s. Vojtecha Miklósa  najdrahším prestupom, aký za posledné tri roky slovenské kluby zrealizovali.

„Základná cena, na ktorej sme sa so Spartou dohodli bola 15 miliónov, no a ďalšie dohody sú plus, plus, ... plus, mínus... Či to bol najdrahší prestup, to si ja netrúfam povedať. Možné je, že Zlaté Moravce kúpili niekoho za 20 miliónov,“ priblížil výšku transferovej sumy za Kladrubského majiteľ Slovana.

Filip Šebo bude naďalej obliekať belasý dres s číslom 33. Obľúbenú 9-tku nechá Jurajovi Halenárovi. Hoci podľa kartárskeho pravidla "vyššia berie", by ako kráľ ligových kanonierov mal mať právo vyberať si on. „Musím sa priznať, že na začiatku sezóny boli také plány, ale momentálne by som to v žiadnom prípade nemenil. Myslím si, že 33-ka v Slovane už patrí mne! Verím, že si s ňou budem aj naďalej rozumieť,“ tvrdí F. Šebo.

O tom , že belasý dres s číslom 33 mu pristane a cíti sa v ňom dobre, bude môcť kráľ slovenských ligových kanonierov presvedčiť už onedlho. V utorok 12. júla odohrá Slovan doma  prvý zápas 2. predkola Ligy majstrov s kazašským Tobolom Kostanaj a v piatok 15-teho  hostí v corgoňligovom súboji Trenčín.

Kanonier F. Šebo s majiteľom ŠK Slovan I. Kmotrikom

sita

Súvisiace články