Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šláger kola skončil remízou. Barcelonu obrali o regulérny gól Messiho
Zdielať na

Šláger kola skončil remízou. Barcelonu obrali o regulérny gól Messiho

Archívna reportáž

BARCELONA / Katalánsky futbalový veľkoklub FC Barcelona remizoval 1:1 na pôde FC Valencia v nedeľňajšom šlágri 13. kola najvyššej španielskej sútaže La Ligy.

Rozdiel medzi prvými dvoma tímami súťaže je tak naďalej štvorbodový v prospech katalánskeho družstva. Za domácich otvoril skóre stretnutia Rodrigo Moreno, za hostí vyrovnal Jordi Alba na konečných 1:1 po peknej prihrávke Lionela Messiho za obrannú líniu. Tento duel priniesol kontroverziu na úkor FC Barcelona, keď v 30. minúte rozhodcovia neuznali gól po strele Messiho aj keď lopta bola evidentne v bránke domáceho kolektívu.

"La Liga je najlepšia liga na svete, má najlepších hráčov a zaslúži si najlepšiu technológiu. Tak by to malo byť. Dnes lopta prešla cez bránkovú čiaru, no rozhodcovia to nevideli," povedal po zápase Sergio Busquets.

https://twitter.com/SkySportsStatto/status/934881702152982530

Futbalisti FC Sevilla zvíťazili na pôde Villarrealu tesne 3:2. Domáci viedli v 53. min 2:0 gólmi Cédrica Bakamba a Carlosa Baccu. Presné zásahy hostí potom dosiahli Clément Lenglet, Franco Vázquez a víťazný obrat dokonal v 78. min z pokutového kopu Éver Banega.

Súvisiace články