Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Weiss si nezahrá proti Slovinsku ani Škótsku. Kozák s ním nepočíta
Zdielať na

Weiss si nezahrá proti Slovinsku ani Škótsku. Kozák s ním nepočíta

BRATISLAVA / Slovenského futbalového reprezentanta Vladimíra Weissa mladšieho obvinila polícia z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a určite si nezahrá v nadchádzajúcich zápasoch kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2018 v Slovinsku a proti Škótsku.

Tréner SR Ján Kozák z Weissovými službami v októbri už nepočíta. "Pokiaľ ide o Vlada Weissa, snažili sme sa s ním spojiť, nepodarilo sa nám to. Máme informáciu, že by mal prísť v priebehu krátkeho obdobia. Veľmi rád sa s ním porozprávam. Rozhodol som sa, že počas týchto dvoch zápasov nebude k dispozícii. Na svoju prácu potrebujeme pokoj a čisté hlavy. Uvidíme, ako to vyšetrovanie potom dopadne. Potom môžeme urobiť ďalšie závery. Vlada mám veľmi rád, vždy bol kľúčový a užitočný hráč a mužstvu veľakrát pomohol," povedal kormidelník na tlačovej konferencii po zraze národného tímu.

Weiss je hráčom katarského klubu Al-Gharafa, figuroval v nominácii trénera Kozáka na blížiace sa zápasy proti Slovinsku (v sobotu 8. 10. o 20.45 h v Ľubľane) a Škótsku (v utorok 11. 10. o 20.45 h v Trnave) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska. Slovensko reprezentoval na MS 2010 aj ME 2016.

Súvisiace články