Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Povodil ich ako ovečky, padali ako kuželky! A vraj obrana hodná Premier League!
Zdielať na

Povodil ich ako ovečky, padali ako kuželky! A vraj obrana hodná Premier League!

LONDÝN / Aj v konfrontácii "chudobných" sa môžu diať veľké veci... Bez urážky k tímom anglickej Premier League West Ham United a FC Middlesbrough. Kluby, ktoré získali v prvom poltucte kôl tri, respektíve päť bodov, na seba tento víkend narazili na London Stadium. Absolútnym vrcholom ich súboja bola 57. minúta a v nej hlavnou postavou francúzsky reprezentant Dimitri Payet.

Muž, ktorý strieľal dôležité gól za výber "galského kohúta" na nedávnych majstrovstvách Európy, kde napokon Francúzi získali striebro, sa tentoraz predviedol vo vynikajúcom svetle na klubovej úrovni.

29-ročný rodák z ostrova Reunión zakontroval na presný zásah hostí z 51. minúty naozaj perfektne. Internetové fóra na Ostrovoch sa predháňajú v tvrdeniach, že to bude najkrajší gól tejto sezóny anglickej ligy. Napokon, to teraz môžete posúdiť sami. Payet si najprv výborne zakryl loptu pri čiare v súboji s Barraganom, vymanévroval z neho a vzápätí urobil štatistov z ďalších štyroch hráčov FC Middlesbrough a filigránskym zakončením neušetril ani skúseného 34-ročného brankára hostí, bývalú hviezdu FC Barcelona, Victora Valdesa... Duel sa skončil remízou 1:1.

Súvisiace články