Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Škrtela zamerali aj Middlesbrough a Šanghaj. Zostane na ostrovoch?
Zdielať na

Škrtela zamerali aj Middlesbrough a Šanghaj. Zostane na ostrovoch?

LIVERPOOL / O služby kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie a stopéra FC Liverpool Martina Škrtela prejavili podľa britských médií záujem FC Middlesbrough a účastník čínskej najvyššej súťaže Šanghaj SIPG.

Britský The Sun informuje, že 31-ročného obrancu si vyhliadol niekdajší tréner anglickej reprezentácie a súčasný kormidelník Šanghaja Sven-Göran Eriksson. Peniaze by v prípade transferu neboli prekážkou, Číňania bez problémov splnia požiadavku "The Reds" vo výške 6 miliónov libier (7,8 milióna eur), referuje spomenutý zdroj.

Nováčik anglickej Premier League 2016/2017 FC Middlesbrough zase podľa The Sun hľadá do zostavy skúseného obrancu, ktorý by mužstvu pomohol pri návrate medzi tamojšiu elitu. V prospech "Boro" môže hrať do kariet, ak by Škrtel nechcel opustiť Britské ostrovy. V ostatnom období sa v súvislosti s bývalým hráčom Zenitu Petrohrad skloňuje najmä interes úradujúceho tureckého šampióna Besiktas Istanbul.

Rodák z Handlovej Škrtel po vystrábení sa z dlhodobého zranenia nedostal v zostávajúcej časti sezóny od trénera LFC Jürgena Kloppa dostatok príležitostí, nemecký kouč uprednostnil trio Dejan Lovren, Mamadou Sakho, Kolo Touré. Škrtel, ktorý je členom kádra Liverpoolu už osem rokov, nechýba v nominácii trénera SR Jána Kozáka na majstrovstvá Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla).

Súvisiace články