Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Futbalisti začali finálnu prípravu pred ME. Môžete byť pri tom!
Zdielať na

Futbalisti začali finálnu prípravu pred ME. Môžete byť pri tom!

Zdroj: sita, futbalisti Slovenska

BRATISLAVA / Nenechajte si ujsť posledné zápasy Slovákov pred odchodom na ME do Francúzska!

Futbalisti už dnes odišli zo Senca, kde mali zraz, na sústredenie do susedného Rakúska. Majú pred sebou ešte dve herné previerky, ktoré ich verme dobre naladia na záverečný turnaj ME 2016. Generálkou bude domáci zápas proti Severnému Írsku 4.6. v Trnave.

Zverencov Jána Kozáka čakajú májové medzištátne prípravné stretnutia s národnými tímami Gruzínska (27. mája v rakúskom Welse o 17.30 h PRIAMY PRENOS na JOJ Plus) a Nemecka (29. mája v Augsburgu o 17.45 h PRIAMY PRENOS na TV JOJ) v rámci tréningového kempu v Rakúsku a prípravy na blížiace sa majstrovstvá Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla). Naša televízia bude samozrejme pri tom!

Šesťdesiatdvaročný kormidelník A-mužstva SR sa tešil na zraz pred premiérovým európskym šampionátom s účasťou Slovenska. Od sústredenia očakáva konsolidáciu kádra. "Niektorí hráči dlhšie nehrali, iní skončili len pred pár dňami. Je dôležité, aby sme ich dobre nastavili, aby sme mohli absolvovať aspoň tri tréningy pred zápasmi s Gruzínskom a Nemeckom a aby sme si niečo vyskúšali. Je dôležité, aby sme boli spolu," vyhlásil Kozák.

Súvisiace články