Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Príde Vittek o ME? Po poslednom zápase má problémy s kolenom
Zdielať na

Príde Vittek o ME? Po poslednom zápase má problémy s kolenom

BRATISLAVA / Slovenský futbalový reprezentant Róbert Vittek má pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) zdravotné problémy.

Tridsaťštyriročný útočník ŠK Slovan Bratislava si poranil koleno v nedeľňajšom domácom zápase najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy proti AS Trenčín, hostia si víťazstvom 4:0 zabezpečili dve kolá pred koncom zisk majstrovského titulu. Vittek opustil ihrisko krívajúc v 37. minúte, nahradil ho Marko Milinkovič. "U Roba išlo o podvrtnutie pravého kolena. V utorok má naplánované vyšetrenia ultrazvukom plus magnetickú rezonanciu," povedal pre utorkové vydanie denníka Šport lekár Slovana Ján Grňa.

"Noha ma začala bolieť, takže radšej som sa nechal vystriedať. Rozsah zranenia v tejto chvíli nedokážem posúdiť, pretože vyšetrenia ma čakajú až v utorok," povedal pre Šport Vittek, s 23 gólmi najlepší strelec v histórii reprezentácie SR. Zraz slovenského národného tímu pred ME naplánovali na 19. mája do Senca, o deň neskôr sa zverenci trénera Jána Kozáka presunú na sústredenie do rakúskeho Windischgarstenu.

Súvisiace články