Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Klopp: Neuveriteľné, akí sú Angličania netrpezliví
Zdielať na

Klopp: Neuveriteľné, akí sú Angličania netrpezliví

LIVERPOOL / Futbalový tréner Jürgen Klopp nie je v anglickom FC Liverpool ani mesiac a už dostal otázku, či je schopný dotiahnuť tím do najlepšej štvorky znamenajúcej postup do Ligy majstrov.

Nemec dosiahol v sobotu prvé víťazstvo, jeho zverenci zdolali londýnsku Chelsea na jej štadióne 3:1. "Nemôžem uveriť, že Angličania sú takí netrpezliví," povedal Klopp na tlačovke a s tým istým sa zveril aj hlavnému rozhodcovi duelu Markovi Clattenburgovi. Ten odpovedal: "Vitajte v Anglicku."

Bývalému koučovi Borussie Dortmund sa nezdá ani anglická posadnutosť prestupmi. "Som tu tri týždne. Každý mi vraví: 'Potrebuješ kúpiť tohto hráča, tamtoho, hentoho.' Ja sa však radšej sústreďujem na prácu s hráčmi, ktorých mám k dispozícii. Je to ako keď máte problémy s manželkou, nebudete ju každý deň meniť. Vôbec nemyslím ešte na leto, bohvie, čo vtedy bude," cituje Kloppa portál ESPN.

Liverpoolu patrí po nekompletnom 11. kole v tabuľke Premier League 8. priečka, za štvrtým Manchestrom United zaostáva o štyri body. Najbližšie sa "The Reds" predstavia 8. novembra doma proti Crystal Palace.

Súvisiace články