Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Akty-X vo venezuelskej lige! Levitujúca lopta počas oslavy gólu máta svet!
Zdielať na

Akty-X vo venezuelskej lige! Levitujúca lopta počas oslavy gólu máta svet!

CARACAS / Je úplne jedno, kto s kým hral a ako sa to skončilo. Je úplne jedno, kto strelil ten gól. Všetkých na svete zaujíma iba jeho oslava. Tá totiž v reálnych záberoch vyzerá ako parádny kúsok z dielne legendárneho kúzelníka Davida Copperfielda!

Ale, aby ste nevraveli, že sme totálni amatéri, tak vám prezradíme aj fakty. Vo venezuelskej futbalovej lige na seba v 15. kole narazili tímy Zamora a Estudiantes Caracas. Favorizovaní domáci, ktorí sú druhí v tabuľke, zvíťazili 2:0.

V reále neskutočné, v opakovačke skutočné...

Vedenia sa síce ujali až v 69. minúte po góle Cesara Martinéza, no o čo viac fanúšikovia na gól čakali, o to bola lepšia oslava. Ba až taká vydarená, že o nej momentálne diskutuje celý svet. Futbalisti Zamory sa po otváracom presnom zásahu zhromaždili okolo guľatého Božstva - Pani Lopty - a tá ich oslavné modlitby vyslyšala! Bez toho, že by ju ktosi držal, sa totiž absolútne vzpierala zákonom gravitácie!!! Na stránke youtube.com si túto záhadu "levitujúcej lopty" za dva dni pozrelo už takmer dva milióny ľudí... Pri reálnych záberoch to naozaj vyzerá priam mysticky, no pri opakovačkách sa nemôžem ubrániť pocitu, že tam tú paprču, ktorá drží loptu vo vzduchu, vidím! A ako ste na tom vy, milí bádatelia?!

Venezuela_záhadná oslava gólu

101greatgoals.com

Súvisiace články