Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Dá sa z metra nedať do prázdnej? Ale dá, dá, dá! Teraz vám to ukážem!
Zdielať na

Dá sa z metra nedať do prázdnej? Ale dá, dá, dá! Teraz vám to ukážem!

EDINBURGH / Toto naozaj nepoteší žiadneho útočníka. A slabšie povahy to môže rozhodiť na dosť dlhý čas... Uvidíme, ako sa z toho otrasie 26-ročný forward škótskeho klubu Ross County Craig Curran.

Ten sa naozaj počas tohto víkendu nevyznamenal. Jeho tím, ktorý je štvrtý v tabuľke škótskej Premier League, zavítal na trávnik tretieho do Edinburghu - Hearts of Midlothian.

Mám čierny deň, mám proste čierny deň...

Prehral tam 0:2 a rozdiel medzi tabuľkovými susedmi sa zvýšil na päť bodov v neprospech Ross County. Nemuselo to tak možno byť, ak... Ak by v druhom polčase premenil Craig, ktorý vybehol na ihrisko v 62. minúte, absolútne tutovú šancu. V šestnástke "srdiečok" sa totiž po biliarde odrazila lopta na zadnú žrď ich brány, obďaleč ktorej číhal práve Craig Curran. Rodák z Liverpoolu si ideálne "vyčíhal" zakončenie a vyzeralo to na istý gól. Vyzeralo... Neborák Craig totiž trafil z metra iba žrď a v hľadisku to prekvapením len tak zahučalo! Nuž, každé čudo trvá maximálne tri dni a držíme Craigovi palce, nech dá na svoje zlyhanie zabudnúť už v ďalšom kole. Bude mať na to ideálnu príležitosť, jeho Ross County totiž cestuje na pôdu beznádejne posledného Dundee United...

Craig Curran_Ross County

limerickfc.ie

Súvisiace články