Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z metra pred prázdnou bránou nad! Smiali sa aj vlastní fanúšikovia...
Zdielať na

Z metra pred prázdnou bránou nad! Smiali sa aj vlastní fanúšikovia...

LUZERN / Kto hral, či hrá futbal, ten vie, že sa to môže stať. Aj to, že je to záležitosť veľmi nepríjemná. Pre útočníka obzvlášť. Teraz to na vlastnej koži okúsil 21-ročný reprezentant Švajčiarska Josip Drmič.

Švajčiarov čakajú na blížiacom sa svetovom šampionáte v Brazílii v základnej skupine Honduras, Francúzsko a Ekvádor. V rámci prípravy si zahrali v sobotu s Jamajkou, ktorú zdolali v Luzerne 1:0.

Radšej v príprave, než v Brazílii...

Práve gólom spomínaného Drmiča, ktorý padol v 86. minúte. Dvadsať minút predtým si ale mladý útočník prešiel svojím zakončovateľským peklom. A víťazný gól, ktorý potom strelil, mu pravdepodobne pred majstrovstvami sveta prinavrátil sebavedomie. To totiž dostalo v 66. minúte súboja s Jamajkou poriadnu ranu. Po peknej kombinácii Švajčiarov, do ktorej sa ešte pred šestnástkou zapojil aj Drmič, sa napokon po centri z ľavej strany ocitol úplne sám pred prázdnou bránou súpera, ktorú však z metra prekopol! Už bývalý útočník Norimbergu, ktorý prestúpil do Leverkusenu, sa okamžite chytil za hlavu. Rovnako aj fanúšikovia "helvétskeho kríža", ktorí sa však neubránili ani smiechu! Ak sa také čosi nebodaj stane aj v Brazílii, bude im však skôr do plaču...

Josip Drmič_Švajčiar

eversoccer.com

Súvisiace články