Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sergio Ramos to opäť prehnal! Smeje sa z neho celý internet
Zdielať na

Sergio Ramos to opäť prehnal! Smeje sa z neho celý internet

MADRID / Cristiano Ronaldo výraznou mierou prispel k vydarenému štartu Realu Madrid v novom ročníku futbalovej Ligy majstrov.

Víťaz edície 2013/2014 zdolal v súboji A-skupiny na domácom trávniku ukrajinský Šachtar Doneck 4:0 a tri góly strelil práve portugalský kanonier. Ronaldo premenil dva pokutové kopy v 55. a 63. min a hetrik zavŕšil hlavou v 81. min. Svoj gólový súčet v prestížnej milionárskej súťaži európskej futbalovej smotánky zaokrúhlil na 80 gólov a o tri presné zásahy predstihol Argentínčana Lionela Messiho na čele historického poradia najúspešnejších strelcov LM.

"Mužstvo mi veľmi pomohlo. Moji spoluhráči mi stále veria pri zakončení," vyjadril sa Cristiano Ronaldo po stretnutí. Neskôr pridal ďalšie reakcie pre server UEFA: "Nebudem klamať, veľmi ma teší, keď strieľam góly a posúvam rekordy. Napĺňa ma to hrdosťou. Opakujem však, že bez skvelých spoluhráčov by som to nedosiahol. Čo sa týka výsledku zápasu so Šachtarom, je mierne zavádzajúci. Súper nebol o toľko horším tímom, nám pomohlo vylúčenie na ich strane. Celkovo mám dobrý pocit z našej hry, sme na dobrej ceste a so zvýšeným sebavedomým pôjdeme do ďalších duelov.“

V podstatne horšom svetle sa uviedol jeho spoluhráč Sergio Ramos, z ktorého filmovania sa smeje celý internet! Chabý pokus, Sergio!

Súvisiace články