Zatiahnuté
19°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Že vraj turnaj veteránov! Neskutočná gólová šupa po vzdušnej ekvilibristike!
Zdielať na

Že vraj turnaj veteránov! Neskutočná gólová šupa po vzdušnej ekvilibristike!

BERLÍN / Minulú sobotu mali priaznivci futbalu v Berlíne sviatok. V tamojšej hale Maxa Schmelinga sa totiž konal tradičný turnaj veteránov, na ktorom si to v hale na umelom trávniku rozdali hviezdy liet minulých.

V Berlíne sa predstavili "starí páni" piatich nemeckých tímov: domácich klubov Hertha BSC a 1. FC Union, ďalej tam štartovali Eintracht Frankfurt, Bayer Leverkusen, Werder Brémy a doplnila ich pražská Sparta.

Včera mal 35 rokov

No a práve v zápase Werderu a Sparty padol gól, po ktorom bola vo vytržení celá hala i komentátor priameho prenosu. Postaral sa oň bývalý chorvátsky reprezentant Ivan Klasnić, ktorý si dal s malým predstihom veľmi pekný darček ku včerajším 35. narodeninám. Útočník, ktorý za Werder Brémy odohral 151 zápasov a dal v nich 49 gólov, ukázal, že zo svojho umenia nič nezabudol. Loptu si gestom vypýtal na pravej strane ihriska a hoci prihrávka Franka Ordenewitza neprišla po zemi, vôbec ho to nezaskočilo. Zavesil sa do vzduchu, zastrihal nohami a jeho ľavačka vyslala parádne torpédo pod brvno! Brankár Sparty nemal nárok...

Straka, Skuhravý, Zelenka...

V drese "rudých" sa na turnaji predstavili napríklad aj mená ako nedávny tréner Slovana František Straka, Tomáš Skuhravý, Petr Gabriel, Lukáš Zelenka, Marek Kincl, Milan Fukal, či Radim Holub. Po famóznom góle mohli Ivanovi Klasnićovi, ktorý v roku 2007 podstúpil transplantáciu obličky, iba zatlieskať. Napokon však boli spokojnejší sparťania, ktorí skončili na turnaji druhí, kým Werder nepostúpil zo skupiny.

Ivan Klasnić_Chorvátsko

vebidoo.de

Súvisiace články