Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zničili im veľký životný sen. Aj tak ste stále FRAJERI!
Zdielať na

Zničili im veľký životný sen. Aj tak ste stále FRAJERI!

BRATISLAVA / O nešťastnom zápase našej dvadsaťjednotky sa popísalo veľa, škótskeho rozhodcu majú fanúšikovia a nielen oni v zuboch ešte stále.

Slovenský futbalový zväz (SFZ) podá oficiálnu  sťažnosť Komisii rozhodcov Európskej futbalovej únie (UEFA) na výkon škótskych rozhodcov na čele s hlavným arbitrom Stevenom McLeanom v odvetnom stretnutí baráže o ME 2015 hráčov do 21 rokov. Prezident SFZ Ján Kováčik bude adresovať šéfovi UEFA Michelovi Platinimu osobný list. Informáciu prinieslo oficiálne konto Slovenského futbalového zväzu na Facebooku.

"Veľmi citlivo vnímame túto situáciu a uvedomujeme si zodpovednosť, ktorú máme voči slovenskému futbalu. To, že nezverejňujeme všetky naše kroky, neznamená, že ich nerobíme. My budeme rešpektovať pravidlá aj v takejto náročnej chvíli. Ešte raz ďakujeme za podporu, ktorú vyjadrujete tímu," uvádza SFZ na svojom oficiálnom konte na sociálnej sieti v súvislosti s týmto barážovým duelom.

Veľmi smutné video práve od SFZ o spomínanom zápase, aj s dojímavou rozlúčkou chlapcov s trénerom Galádom a realizačným tímom môžete pozrieť v tomto článku.

Súvisiace články