Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Tipovací škandál v EL? Brankár nadskočil ako cap, aby dostal gól!
Zdielať na

Tipovací škandál v EL? Brankár nadskočil ako cap, aby dostal gól!

NIKŠIČ / Čo je veľa, to je moc... Ak uvidíte zákrok brankára futbalového tímu z Čiernej Hory, ihneď pochopíte, kam mierime! Ten zákrok-nezákrok sa zrodil dokonca v Európskej lige a človek nevie, či sa má pri pohľade naň smiať a či plakať...

Zahraničné stávkové kancelárie zaznamenávali už s predstihom veľmi veľa podozrivých stávok na počet gólov v minulotýždňovom prvom zápase 1. predkola Európskej ligy medzi čiernohorským Čelikom Nakšič a slovinským tímom z Koperu.

Posvieti si na jeho skok UEFA?

Vypísané kurzy tak rýchlo zleteli nadol a samotný priebeh stretnutia potom obavy bookmakerov len a len potvrdil. Bola to iba náhoda?! Mnoho tipujúcich na svoje tikety zaradilo, že favorit zo Slovinska zvíťazí vyšším rozdielom, no našli sa dokonca aj takí, ktorí trafili presný výsledok - 0:5! Pritom ešte päť minút pred koncom bol rozdiel v skóre iba trojgólový, potom ale vytasil nevídanú špecialitu brankár domácich Vladan Giljen. Keď si hosťujúci stredopoliar Covilo nabehol do šestnástky a nikým nerušený po zemi zakončil, gólman vyskočil, ako keby ho zasiahlo 220 voltov! Ozaj nevídané a najmä neskutočne nenápadné... Posúďte sami!

Brankár_Vladan Giljen_Nikšič

www.fieldoo.com

Súvisiace články