Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
VIDEO: Futbalistu zasiahla hruška, zápas nedohrali
Zdielať na

VIDEO: Futbalistu zasiahla hruška, zápas nedohrali

ŠTOKHOLM / Pondelňajšie stretnutie 2. kola švédskej najvyššej súťaže medzi Djurgaardenom a Mjällby nedohrali po tom, ako futbalistu hostí zasiahla z tribúny hodená hruška.

Agresívni fanúšikovia na štadióne Djurgaardenu v Štokholme hádzali na hraciu plochu fľaše, mince a ďalšie predmety, keď v 37. min hráči Mjällby oslavovali vedúci gól. Televízne zábery odhalili, že obranca hosťujúceho tímu Gbenga Arokoyo spadol na zem po tom, ako ho letiaci predmet zasiahol do brucha. Komentátor švédskej televízii následne uviedol, že išlo o hrušku. Arokoyo po stretnutí vyhlásil, že pocítil bolesť, ale nie je vážne zranený. Po porade s políciou a zástupcami oboch klubov rozhodca Tobias Matsson prerušil stretnutie. Kedy si Djurgaarden a Mjällby zápas zopakujú, zatiaľ nie je známe.

"Je to ťažké, tieto udalosti patria k najvážnejším, aké sa mohli stať," uviedol prezident Djurgaardens IF Tommy Jacobson pre televíziu CMore. Šéf štokholmského klubu ďalej dodal, že očakával informáciu o náhradnom termíne stretnutia s Mjällby, ale delegát zápasu Rune Nilsson vyhlásil, že sa o tom ešte nerozhodlo. "Napíšem správu, rozhodcovia vydajú stanovisko a potom o tom rozhodne disciplinárna komisia," povedal Nilsson.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

youtube

Súvisiace články