Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Srdciar Neymar chce nastúpiť vo finále, lekári sú proti
Zdielať na

Srdciar Neymar chce nastúpiť vo finále, lekári sú proti

RIO DE JANEIRO / Brazílčan Neymar chce hrať vo finále majstrovstiev sveta napriek zraneniu.

Rodine a priateľom už údajne povedal, že ak by jeho spoluhráči vyhrali semifinále šampionátu nad Nemeckom, v nedeľu 13. júla by sa chcel objaviť na štadióne Maracana v Riu de Janeiro v zápasovej zostave. Podľa lekárov je to však nemožné a jeho snahy budú vetovať.

Hráč FC Barcelona si zlomil tretí bedrový stavec vo štvrťfinále v piatok vo Fortaleze s Kolumbiou (2:1). Podľa lekára brazílskej reprezentácie Josého Luiza Runca by sa teraz mal liečiť tri až šesť týždňov. "Zranenie síce nie je vážne, ale uzdravenie nie je záležitosťou dní," uviedol Runca.

O Neymarovom želaní, ktoré prezradil najbližším, informoval denník Folha de Sao Paulo. "Neymar povedal, že už cíti menšiu bolesť a z toho dôvodu by mohol byť do týždňa v poriadku. Lekársky štáb síce uviedol, že zranenie nie je vážne, ale neexistuje spôsob uzdravenia v tomto období," napísal denník.

Neymar už medzičasom opustil tréningovú základňu Brazílčanov v Teresópolise severne od Ria de Janeiro a v súčasnosti sa zotavuje doma v kruhu rodiny v Santose.

Súvisiace články