Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
VIDEO. Ako slepé kura k zrnu. Šialený vlastenec z 90. minúty rozhodol!
Zdielať na

VIDEO. Ako slepé kura k zrnu. Šialený vlastenec z 90. minúty rozhodol!

LONDÝN / Tak toto muselo dušu futbalistu poriadne raniť. Prehru čudnejším gólom si aj ťažko predstaviť. Bol to vlastenec, ku ktorému prišiel Matt Bevans z Oxfordu United ako slepé kura k zrnu. Navyše v 90. minúte a bol to jediný gól duelu...

Celá galiba sa futbalistom Oxfordu prihodila v zápase 40. kola League Two, čo je v Anglicku štvrtá najvyššia súťaž, na trávniku tímu Dagenham & Redbridge. Bol to dôležitý súboj celkov, ktoré bojujú o možnosť zahrať si po postup do League One.

Plný batoh smoly...

Dlho sa zdalo, že si rozdelia po bode, v poslednej minúte sa ale Pani Šťastena od hostí totálne odvrátila. V drese domácich sa odhodlal k strele spoza šestnástky Luke Howell. Jeden z obrancov ju zblokoval tak nešťastne, že lopta trafila chudáka Matta Bevansa a od neho sa oblúčikom vzniesla ponad bezmocného gólmana Oxfordu Clarka. Priam šialená zhoda okolností, ktorá priniesla domácim tri body. Ešte stále ich však strácajú päť na siedme miesto, ktoré patrí Oxfordu a ktoré je posledným postupovým do vyraďovacích bojov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Anglicko_Bevans_vlastenec

youtube.com

Súvisiace články