Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
VIDEO. Na gól čakal takmer 2 roky. Teraz vyslal krásne torpédo!
Zdielať na

VIDEO. Na gól čakal takmer 2 roky. Teraz vyslal krásne torpédo!

PLOJEŠŤ / Jeho čakanie napokon stálo za to! Gól v rumunskej lige strelil naposledy pred takmer dvoma rokmi ešte v drese tímu Astra Giurgiu. Teraz obranca Stefan Barboianu okúsil slastný pocit po skórovaní opäť. Navyše, sieť súpera rozvlnil priam neskutočne!

V 25. kole rumunskej najvyššej súťaže na seba narazili tretí a štvrtý celok tabuľky. Petrolul Ploješť viedol už od 4. minúty po premenenej jedenástke Albina, no o ďalších šesť zmrazil rozjarené domáce publikum práve Stefan Barboianu.

To sa lepšie trafiť nedalo!

26-ročný branca Dinama Bukurešť to urobil naozaj razantným spôsobom. Po autovom vhadzovaní hostí a súboji vo vnútri domácej šestnástky sa lopta odrazila smerom k Barboianuovi, a ten sa s ňou nemaznal. Asi z tridsiatich metrov poslal z prvej do šibenice nechytateľné torpédo. Loptu navyše zasiahol vonkajšom, čiže sa točila smerom od brankára Pecanhu, ktorý letel vzduchom márne. Súboj sa napokon skončil remízou 2:2. Dinamo tak stále stráca na tretiu priečku Petrolulu, ktorá zaisťuje postup do Európskej ligy, osem bodov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Stefan Barboianu_radosť

index-stiri.ro

Súvisiace články