Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO. Pravý hák ako z ringu. Rozhodca zletel ako hnilá hruška
Zdielať na

VIDEO. Pravý hák ako z ringu. Rozhodca zletel ako hnilá hruška

CHÝNOV / Na vrcholnej úrovni sa také čosi udeje raz za uhorský rok, no v nižších súťažiach si rozhodcovia vytrpia svoje... Tak, ako naposledy v Česku arbiter Ovčáček, ktorý dostal šupu ako od Mikea Tysona v najlepších rokoch!

Poriadne tvrdá inzultácia hlavného rozhodcu sa stala v zápase I. B triedy v Juhočeskom kraji, v ktorom na seba narazili Chýnov a Mirotice. Mala to byť úplne jasná záležitosť, veď prvý privítal posledného, no hostia sa držali.

Druhú žltú za protesty nestrávil...

Do 72. minúty prehrávali iba 0:2 a hoci im dochádzali sily, poriadne hrýzli. Celú ich snahu ale ukončil brutálny útok mladého, len 22-ročného futbalistu, Filipa Mikuláška na rozhodcu Ovčáčka. "Mal žltú kartu už z prvého polčasu. Tesne pred tým napadnutím sa hostia dožadovali jedenástky, ale náš obranca vypichol loptu čisto. Mikulášek protestoval, za čo dostal druhú žltú a vzápätí červenú kartu. Potom jednu uvalil rozhodcovi," popísal situáciu jeden z hráčov domáceho Chýnova.

Čo s voľnými víkendmi...?

Arbiter po tvrdom direkte zletel na trávnik ako hnilá hruška, no muža s píšťalkou bránili futbalisti domácich. A tak sa na zemi ocitol aj agresor Mikulášek. Po inzultácii a následnej strkanici rozhodca zápas okamžite ukončil. Filip Mikulášek môže teraz tuho rozmýšľať, čo bude robiť počas víkendov. Lebo futbal si isto dosť dlhý čas nezahrá...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

youtube - ilustračné foto

Súvisiace články