Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hráč inzultoval rozhodcu, nezahrá si 9 mesiacov. Bitka na tribúne
Zdielať na

Hráč inzultoval rozhodcu, nezahrá si 9 mesiacov. Bitka na tribúne

PRAHA / Deväť mesiacov bez futbalu bude kapitán futbalistov Ryžovišta Josef Šiba, ktorý počas prvého októbrového víkendu v zápase s Dvorcom inzultoval rozhodcu.

Brankár rovnakého tímu, zhodou okolností Šibov brat, ktorý sa následne pobil s domácimi divákmi, vyviazol bez trestu.

Stretnutie III. triedy na Bruntálsku Dvorce - Ryžoviště bolo kvôli napadnutiu rozhodcu predčasne ukončené. Do záverečného hvizdu pritom chýbalo len pár minút a hostia viedli 3:1 (výsledok bol následne kontumovaný 3:0 v prospech domácich).

Incident bol vyvrcholením zlého pískania rozhodcu

V tej chvíli bolo hosťujúcemu brankárovi odpískané dvojité držanie lopty, čo viedlo k protestom hráčov Ryžovišťa a vyvrcholilo zhodením rozhodcu na zem. Pri odchode do šatní sa potom ešte "popasovali" s divákmi v hľadisku. Kvalitou usporiadateľskej služby sa bude bude okresný zväz ešte zaoberať.

"Ten incident to bolo len vyvrcholenie už tak veľmi zlého posudzovania tzv 'rozhodcu'," hneval sa kapitán Jozef Šiba. Stretnutie nepískal delegovaný rozhodca, ale miestny arbiter, ktorý duel rozhodoval v drese legendárneho argentínskeho kanoniera Gabriela Batistuta.

Čo sa pred samotným incidentom stalo?

"Rozhodca v 86. minúte nezmyselne odpískal, na popud domáci hráčov a fanúšikov, dvojité držanie lopty nášho brankára a následne nariadil pokutový kop." Čo nasledovalo, si pozrite vo videu...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

youtube - ilustračné foto

Súvisiace články