Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
VIDEO. Šialený zápas v Rumunsku! Brankár hrýzol ako pitbul
Zdielať na

VIDEO. Šialený zápas v Rumunsku! Brankár hrýzol ako pitbul

BUKUREŠŤ / Posledné kolo rumunskej ligy okorenil ďalší škandalózny zápas, Petrolul - Gaz Metan sprevádzali viaceré šialenosti.

To, že sa dialo niečo nevídané ​​jasne potvrdzujú aj samotné štatistiky zápasu. Rozhodca rozdal trinásť žltých a šesť červených kariet, riešil niekoľko minút trvajúci bitku, trénera domácich vyhodil na tribúnu, nastavoval až neuveriteľných pätnásť minút.

Arbitri dokonca riešili aj obdobu Liverpoolu Suareza

Na ihrisku bol totižto v bránke domácich kanibal, ktorý sa pri hádke a strkanici zahryzol zúrivo súperovi do ramena. A trhal a trhal...

Situácia pred zápasom bola jasná. Domáci museli vyhrať, aby neriskovali, že ich tím Astra pripraví o tretie miesto v tabuľke, zaisťujúce účasť v Európskej lige. Po hodine hry však prehrávali 0:1 a konkurenčná Astra viedla v rovnakom čase na ihrisku Pandurii 1:0.

Nervozita domácich futbalistov narastala úmerne s časom

Keď jeden z hráčov Metánu ľahol na trávnik a zdržoval, tlakový hrniec vybuchol. Následná strkanica priniesla dve červené karty a takmer sedemminútový zdržanie, kedy sa nehralo. Na ihrisku totižto zavládol totálny chaos. Ustrážiť, kto koho udrel alebo vyfackal, v silách rozhodcov absolútne nebolo. Arbiter Sebastian Coltescu ešte včas zaznamenal šarvátku domáceho brankára Bornescu s hosťujúcim Taherom Bawabom a rovnako aj šialené uhryznutie do súperovho ramena. Gólman v tej chvíli pripomínal besného pitbula, keď sa zahryzne do koristi.

Olej do pahreby prilial Contra

Všetko ešte výrazne komplikoval tréner domácich Cosmin Contra. Niekdajší hráč AC Milána, Atlética a Getafe sa vrútil na ihrisko a ako zmyslov zbavený sa štveral k rozhodcovi a po hráčoch súpera. Potom síce predstieral, že chcel svojich hráčov upokojovať, ale arbiter ho rovno poslal na tribúnu.

V nadstavenom čase emócie gradovali, arbiter vylúčil ešte troch hosťujúcich hráčov. Zápas tak dohrali domáci v deviatich a hostia v siedmich hráčoch. V pätnástej minúte nastavenia potom domáci vyrovnali a zaistili si tak účasť v Európskej lige. Zhodou okolností gól ani nepotrebovali, pretože Astra nakoniec remizovala, takže by Petrolul skončil tretí aj keby prehral.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

youtube

Súvisiace články