Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Luis Suárez sa ospravedlnil Ivanovičovi za uhryznutie
Zdielať na

Luis Suárez sa ospravedlnil Ivanovičovi za uhryznutie

LONDÝN / Futbalista anglického klubu FC Liverpool Luis Suárez si na svoje konto pripísal ďalší kontroverzný incident, keď v druhom polčase duelu 34. kola najvyššej súťaže proti FC Chelsea (2:2) pohrýzol obrancu hostí Branislava Ivanoviča do ramena.

Incident sa odohral v pokutovom území, no rozhodca si nič nevšimol a 26-ročného útočníka nepotrestal. Po stretnutí sa prostredníctvom sociálnej siete Twitter Suárez ospravedlnil. "Som smutný z toho, čo sa popoludní stalo. Ospravedlňujem sa Ivanovičovi a celému futbalovému svetu za moje neospravedlniteľné správanie," uviedol na Twitteri Suárez.

Tréneri oboch mužstiev incident krátko po stretnutí nechceli komentovať. Situáciu z lavičky nedokázali vyhodnotiť. "Teraz vám môžem povedať len toľko, že si to pozrieme zo záznamu a potom sa k tomu vyjadríme. Kým si to nepozrieme, nemôžeme o tom hovoriť," povedal tréner FC Liverpool Brendan Rodgers. Ani jeho náprotivok, kouč "The Blues" Rafael Benítez, ktorý v rokoch 2004 - 2010 pôsobil práve v "The Reds", sa s rozsudkom neponáhľal. "Nič som nevidel. Koncentroval som sa na hru, takže som si to nevšimol," uviedol Benítez.

Spoluhráč kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela Suárez je známy svojím kontroverzným správaním. Ešte počas jeho angažmánu v Ajaxe Amsterdam tiež pohrýzol protihráča. V drese Liverpoolu rasisticky urážal obrancu Patricea Evru a nedávno ho začala Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) vyšetrovať za udretie Gonzala Jaru v marcovom zápase kvalifikácie MS 2014 proti Čile.

Súvisiace články