Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Ďalšiu futbalovú bitku vyprovokoval tréner Luxemburgo
Zdielať na

VIDEO: Ďalšiu futbalovú bitku vyprovokoval tréner Luxemburgo

SAO PAULO / Bývalý tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Vanderlei Luxemburgo vyprovokoval bitku po záverečnom hvizde štvrtkového zápasu skupinovej fázy juhoamerického Pohára osloboditeľov.

Kormidelník hosťujúceho Gremia sa začal po remíze 1:1 v čilskom Talcahuane s miestnym CD Huachipato posmievať domácej lavičke. Výsledok rozhodujúceho stretnutia 8. skupiny posunul do osemfinále brazílsky tím. Čilskému realizačnému tímu okolo Jorgeho Pellicera a hráčom nebolo viac treba a rozbehli sa za Luxemburgom. Tréner hostí sa s úškrnom na tvári snažil pred odplatou vypariť do šatne, ale nestihol utiecť, tesne pred tunelom sa pošmykol, spadol na trávnik a musel sa brániť proti útoku rozzúrených Čiľanov. Naháňačka prerástla do bitky medzi hráčmi, ktorí si vybavovali účty päsťami a kopancami, zasahovali aj pohotovostné oddiely.

"Nepovedal som im nič, čím by som ich vyprovokoval. Videl som, že sa chcú biť, preto som začal bežať," tvrdil Luxemburgo, ale jeho náprotivok Pellicier mal na situáciu iný názor: "Robil si z nás posmech. Jasné nešportové správanie. Posielal nás na dovolenku a pridal gesto rukou."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

web

Súvisiace články