Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Futbalisti otvoria kvalifikáciu MS 2014 v Litve. Pred akou kulisou?
Zdielať na

Futbalisti otvoria kvalifikáciu MS 2014 v Litve. Pred akou kulisou?

Dnes večer nastúpi naša futbalová reprezentácia v Litve na kvalifikačný duel s domácim národným tímom o postup na majstrovstvá sveta. V krajine preslávenej jantárom však o tomto otváracom zápase novej kvalifikácie nikto ani len netuší. Vo Vilniuse je aj redaktor TV JOJ Roman Gaduš.

Zverenci trénerského dua Stanislav Griga - Michal Hipp vstúpia dnes od 20:15 h do kvalifikácie o svetový šampionát v Brazílii na štadióne klubu Vetra Vilnius, ktorý patrí svojou kapacitou medzi malé. Do je hľadiska sa zmestí zhruba 5 tisíc divákov, takže nemožno čakať ohlušujúcu atmosféru, čo by mohla byť pre hosťujúce mužstvo výhoda.

Vo Vilniuse akoby ani netušili...

Zo slovenských reprezentantov, našťastie, nikto nehlási žiadne zdravotné problémy. Rovnako je však na tom aj náš najbližší súper. Vo Vilniuse príliš veľký záujem o futbal nepanuje, oveľa populárnejší je tu basketbal. Nikto akoby ani len nevedel, že sa tu bude dnes večer hrať dôležitý kvalifikačný zápas. Slováci mali nerušené podmienky na prípravu, uvidíme, v aký výsledok to na litovskej pôde pretavia.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

futbalisti SR_tréning_Senec

sita

Súvisiace články