Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kucka k Hamšíkovi? SSC Neapol vraj lanári ďalšieho Slováka
Zdielať na

Kucka k Hamšíkovi? SSC Neapol vraj lanári ďalšieho Slováka

Zdroj: sita - Kucka oslavuje gól

Športový riaditeľ FC Janov Pietro Lo Monaco však poprel, že prezident Neapolu Aurelio De Laurentis je blízko k uzavretiu dohody.

O služby slovenského futbalového reprezentanta v službách talianskeho klubu FC Janov Juraja Kucku údajne prejavil záujem konkurenčný tím SSC Neapol. Športový riaditeľ Janova Pietro Lo Monaco však poprel, že prezident Neapolu Aurelio De Laurentis je blízko k uzavretiu dohody. Informuje o tom webová stránka calcioline.com.

"Ak sa kluby dohodnú, Kucka by mohol prestúpiť do Neapolu. Momentálne neexistujú medzi predstaviteľmi oboch tímov žiadne rokovania," povedal agent 25-ročného slovenského reprezentanta Karol Csontó pre rádio CRC.

Juraj Kucka, ktorý sa v uplynulej sezóne trápil zraneniami, v nej nastúpil za Janov v 26 zápasoch a strelil dva góly. FC Janov obsadil v Serie A 2011/2012 neoslnivú 17. priečku a zachránil sa v najvyššej súťaži. Nedávno Janov odkúpil od Interu Miláno zvyšných 50 percent práv na rodáka z Bojníc a klub teraz vlastní celých 100 percent práv.

O Šeba sa znovu zaujíma Austria Viedeň

Vedenie rakúskeho prvoligového futbalového klubu FK Austria Viedeň má po rokoch opäť záujem o služby slovenského útočníka Filipa Šeba. Informáciu priniesol internetový portál sport24.at. "Potrebujeme rýchleho a obratného útočníka, akým je on," povedal o 28-ročnom zakončovateľovi Slovana Bratislava tréner Viedenčanov Peter

Rodák z Bratislavy Šebo už v metropole Rakúska pôsobil, a to v sezóne 2005/2006. V tíme odohral 32 stretnutí, v ktorých strelil 6 gólov. Po skončení ročníka prestúpil do škótskeho Glasgowa Rangers za 2,5 milióna eur. "Áno, mali sme nejaké rokovanie s predstaviteľmi Austrie. Registrujeme však aj iné ponuky a zaoberáme sa všetkými," povedal Šebov agent Karol Csontó.

Súvisiace články