Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Petr Čech (30) učí deti brankárskemu remeslu
Zdielať na

Petr Čech (30) učí deti brankárskemu remeslu

Je jedným z najlepších brankárov planéty, ale počas dovolenky sa neopaľuje na jachte niekde v Karibiku. Venuje sa deťom vo svojej futbalovej škole.

Namiesto mora, učí deti

V klube síce dostal o týždeň dlhšiu dovolenku, k moru ale oddychovať nešiel. Víťaz Ligy majstrov Petr Čech ukazuje deťom vo svojej futbalovej škole, ako správne trénovať. "Môžu medzi sebou súperiť a vidieť, kde sa musia zlepšovať,"  uviedol brankár. Čech je pre malé deti obrovským vzorom. Sám si dobre spomína, keď v detstve stretol nejakého slávnejšieho hráča. "Všetci sme mali radosť, že s ním môžeme mať nejakú malú besedu," priznal. Čechova futbalová škola konči asi v polovici júla. Potom už Čech odchádza sám na prípravu s Chelsey.

Fraktúra lebky

Petr Čech je český reprezentačný futbalový brankár, ktorý v súčasnosti chytá za anglický klub Chelsea F.C. Bol vybraný do tímu hviezd Majstrovstiev Európy 2004 po tom čo sa Česko dostalo do semifinále. 

14. októbra 2006 utrpel v zápase proti Readingu po zrážke so Stephenom Huntom na začiatku zápasu franktúru lebky a musel ísť na operáciu. Na futbalové trávniky sa ešte vrátil, ale musí nosiť ochrannú prilbu.

Zisťujeme podrobnejšie informácie, správu budeme aktualizovať.

TV JOJ

Súvisiace články