Polojasno
19°
Bratislava
Miloslav
3.7.2024
V Nemecku začína EURO 2024: Prestupový kolotoč sa však týka aj Slovákov
Zdielať na

V Nemecku začína EURO 2024: Prestupový kolotoč sa však týka aj Slovákov

MAINZ / Pozornosť futbalového sveta sa sústredí na Nemecko, kde sa už dnes večer začína Euro. Lenže zároveň sa na plné obrátky roztočil aj prestupový kolotoč. A ten sa týka aj Slovákov.

Adresu by mohol zmeniť Martin Dúbravka. V Newcastli sa uzdravil Nick Pope a v Manchester United navyše hľadajú aj ďalšieho brankára. "Ja si myslím, že som si svoje miesto zastal. Urobil som maximum pre svoj klub a ak sa rozhodne priviesť niekoho iného, to už neovplyvním," vyjadril sa futbalista Martin Dúbravka. Martin sa o prácu báť nemusí, zaujíma škótsky Celtic. "Je na tom niečo pravdy. Bolo na tom niečo pravdy už rok dozadu. Ja to stále beriem tak, že akonáhle nie je oficiálna ponuka na stole, tak to v podstate absolútne neriešim," dodal Dúbravka.

Na odchode z Fulhamu je Marek Rodák. Brankársky síce nesklamal, v Anglicku sa ale berú do úvahy aj iné kritériá. Martin radil Marekovi, aby sa pokúsil o prestup už vlani. "V tomto smere podľa mňa rozhoduje pas. Pozrite sa na Mareka. Marek vydržal v tých ťažkých časoch, kedy boli v druhej lige, postúpil s nimi dvakrát do Premier League. Ja som s ním mal otvorenú debatu na túto tému, pretože mne prišla oficiálna ponuka z Fulhamu. Povedal som mu, že keď prišla ponuka mne, tak asi príde aj niekomu inému," doplnil Dúbravka.

Súvisiace články

Najčítanejšie