Polojasno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Komentátori v tom majú jasno: Štvrťfinále dáme!
Zdielať na

Komentátori v tom majú jasno: Štvrťfinále dáme!

BRATISLAVA/OSTRAVA – Už je to tu. Hokej ovládne médiá, debaty fanúšikov i tých, ktorí ho inokedy sledujú iba s veľkým odstupom. Časť Slovákov sa dočasne presťahuje za rieku Moravu, berúc si dovolenky v práci, iní budú pendlovať kvôli zápasom medzi slovenskými mestami a Ostravou. Majstrovstvá sveta v hokeji budú sledovanou záležitosťou aj na mnohých pracoviskách, TV JOJ nevynechajúc.

​Zrýchlený tep z blížiaceho sa hokejového sviatku však cítia aj tí, ktorí kedysi Slovensko v hokeji reprezentovali a v najbližších dňoch sa počas svetového šampionátu posadia do štúdia JOJŠPORTU ako hostia, experti, spolukomentátori, analytici.

Mnohí priznali, že je to niekedy náročnejšie byť mimo ľadu a nemôcť zasiahnuť do hry. No všetci sa zhodli v tom, že svojím nasledovníkom prajú úspech, pretože tím, ktorí sa v Česku predstaví, má v sebe veľký potenciál. (Rozhovory s niektorými z nich si môžete pozrieť na stránke plus.noviny.sk/24podcast alebo vypočuť na všetkých podcastových platformách.)

Počas úvodného duelu SR proti Nemecku bude spolukomentátorom v štúdiu JOJŠPORT Branko Radivojevič a hosťom Michal Handzuš, analytickú ceruzku bude mať na starosti Michal Hudec.

V ďalších zápasoch spomínanú trojicu vystriedajú Tomáš Surový, Vladimír Országh, Rastislav Staňa, Jozef Stümpel, Tomáš Záborský, Ladislav Nagy, či Rastislav Pavlikovský, No hosťami v štúdiu JOJŠPORT budú aj ďalšie známe osobnosti: Vladimír Vůjtek, Rostislav Čada, Jiří Tlustý, Ivan Majeský, či Peter Hamerlík.

​A samozrejme nebudú chýbať hokejoví analytici, ktorých už hokejoví priaznivci poznajú zo sledovania zápasov slovenskej extraligy či majstrovstiev sveta do 18 rokov: Rastislav Konečný, Michal Hlinka či Martin Kalináč. Aj keď každý hokejista či tréner nerád tipuje výsledky, či umiestenie, pokúsili sme sa s niektorými z nich urobiť prognózu ako by sa slovenskej reprezentácii mohlo dariť a čo by potešilo ich hokejovú dušu.

Súvisiace články

Najčítanejšie