Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Škorvánek zabojuje o post jednotky na MS. Veľké mená sú len motiváciou
Zdielať na

Škorvánek zabojuje o post jednotky na MS. Veľké mená sú len motiváciou

BRATISLAVA / Vypadnutie z play-off hokejovej TIPOS extraligy už spracoval. Teraz sa sústredí už iba na reprezentáciu. Brankár Stanislav Škorvánek chce pred svetovým šampionátom zabojovať o post jednotky.

So svojimi výkonmi je spokojný

Škorvánek patril v Michalovciach k oporám tímu, no aj keď sa líškam nepodarilo prebojovať sa do finále, ročník hodnotí pozitívne. "Keď sa pozerám na sezónu ako celok, ja som so svojimi výkonmi spokojný. Nitra nám svojim herným štýlom veľmi nesadla, boli v laufe" uviedol v rozhovore hokejový brankár Stanislav Škorvánek. Tímovú pohodu potvrdila Nitra aj vo finále so Spišiakmi, ktoré ovládli 4:0 na zápasy.

​Chce bojovať o post jednotky na MS

Škorvánek si na majstrovstvách sveta minulý rok v Rige odkrútil premiéru. Odchytal štyri stretnutia a v jednom z nich si udržal čisté konto. Pred šampionátom u našich susedov je pripravený popasovať sa o post jednotky. "Verím, že sa každý chce pobiť, každý chce zo seba dať najviac a byť čo najviac prospešný pre tím," povedal Škorvánek. Dobre vie, že na turnaj sa chystajú celkom zvučné mená, medzi ktorými je aj pár hráčov z NHL. "Určite to je len motivácia navyše. Takýto turnaj sa nehrá každý deň, takže pre mňa to je super motivácia dokázať si, že na to mám a dať do toho všetko," dodal Škorvánek.

Súvisiace články

Najčítanejšie