Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Slovan Bratislava zdolal Spartak Trnava: Takto dopadol výsledok
Zdielať na

Slovan Bratislava zdolal Spartak Trnava: Takto dopadol výsledok

Zdroj: TASR

TRNAVA / Futbalisti majstrovského Slovana Bratislava zvíťazili v nedeľnom šlágri 6. kola nadstavbovej časti Niké ligy na ihrisku Spartaka Trnava 2:1. Napriek tomu sa domáci udržali v tabuľke.

Pred treťou Žilinou majú trojbodový a pred štvrtou Dunajskou Stredou päťbodový náskok. Slovan pricestoval do Trnavy v pozícii sériového majstra, zisk šiesteho titulu spečatil minulý víkend na Tehelnom poli bezgólovou remízou proti Dunajskej Strede. Spartaku chcel odplatiť marcovú domácu prehru 0:2, no nezačal dobre a v 14. minúte inkasoval ako prvý.

Po strate lopty hostí na vlastnej polovici nacentroval Mikovič na Ďuriša a ten hlavou prekonal Borjana 1:0. V posledných minútach prvého polčasu Bukata z priameho kopu pohladil brvno. Hostia na odpoveď nenechali dlho čakať. Stalo sa tak krátko po zmene strán, keď sa pred Takáčom na dvakrát presadil Barseghjan - 1:1.

Do vedenia mohol poslať "belasých" Pauschek, ale trnavského brankára neprekonal. Napokon putovali všetky body do Bratislavy. V 83. minúte sa po nedôraze v trnavskej obrane presadil striedajúci Vojtko a rozhodol - 1:2.

Súvisiace články

Najčítanejšie