Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ďalšia významná udalosť na Tehelnom poli. Róberta Vitteka čaká rozlúčkový zápas
Zdielať na

Ďalšia významná udalosť na Tehelnom poli. Róberta Vitteka čaká rozlúčkový zápas

BRATISLAVA / Víkendové záverečné kolo dá bodku za ďalšou sezónou slovenskej futbalovej ligy. Zajtrajší súboj so Sereďou bude pre Slovan ale aj pre bývalého skvelého útočníka Róberta Vitteka výnimočný.

Po slávnostnom otvorení svojho nového chrámu, oslave storočnice klubu či 50. výročia triumfu Slovana nad Barcelonou vo finále Pohára víťazov pohárov zažije Tehelné pole ďalšiu významnú udalosť. Belasí si zajtra prevezmú ligovú trofej a zároveň sa rozlúčia s Róbertom Vittekom.

"Mňa veľmi teší, že to bude pri príležitosti osláv majstrovského titulu," hovorí generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. "Ďakujem vedeniu Slovana Bratislava a isto trénerovi, ktorý mi dovolí a, verím, že ma pustí na ihrisko," tvrdí futbalista Róbert Vittek. 

Pre Róberta Vitteka, ktorý je s 23 gólmi historicky najlepším strelcom slovenského reprezentančného tímu bude súboj so Sereďou posledným v drese belasých.

"Je dôležité si vážiť takýchto skvelých ľudí, ktorí niečo urobili pre klub ako Slovan Bratislava, pre slovenský futbal a zviditeľnili náš futbal aj vo svete," myslí si tréner ŠK Slovan Bratislava Martin Ševela. 

Rozlúčkový zápas

37-ročný útočník, ktorý dal za Slovan 99 gólov, no už rok súťažne nehrá, sa teší najmä na rozlúčku s fanúšikmi. "Bude to česť pre mňa odohrať tých pár minút pred nimi na tomto krásnom štadióne," verí Vittek. 

Po súboji o slovenský pohár ostal zničený štadión.Viac v reportáži TV JOJ: 

Súvisiace články

Najčítanejšie