Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V lete sa lyžiarskej hviezde utopila malá dcérka, teraz sa mu narodil syn
Zdielať na

V lete sa lyžiarskej hviezde utopila malá dcérka, teraz sa mu narodil syn

Zdroj: Instagram

Olympijský víťaz v aplskom lyžovaní Bode Miller a jeho manželka Morgan sa stali rodičmi štyri mesiace po tragickej smrti ich devätnásťmesačnej dcéry. Teraz sa im narodil syn.

Bode Miller a jeho manželka sa zobrali v roku 2012. V piatok 5. októbra privítali na svete syna. Spoločne pritom vychovávajú už trojročného Nasha. Miller je otcom ďalších dvoch detí, päťročného Samuela a desaťročnej Neesyn. Tie má z predchádzajúcich vzťahov. 

10. júna tohto roka prišli manželia o devätnásťmesačnú dcéru Emmy. 

"Chodíme k susedom niekoľkokrát týždenne. Sedeli sme na pohovke, pili čaj s rozprávali sa. Deti sa hrali neďaleko. Po chvíli som zistila, že nevidím našu Emmy. Dvere do záhrady boli otvorené. Zastavilo sa mi srdce. Otvorila som bráničnu a videla som ju vznášať sa na vode. Ihneď som pre ňu skočila," popísala situáciu americká modelka. 

Okamžite dcéru resuscitovala. Emmy bola podľa odhadov lekárov vo vode tridsať sekúnd predtým, než ju matka objavila. Svoj boj o život dievčatko prehralo. 

Dvojica prehovorila o bolestivej udalosti. Pozrite si reportáž:

Pod srdcom v tom čase nosila svojho syna. Využívala platformy sociálnych sietí na to, aby upozornila ostatných rodičov na nebezpečenstvo náhodného utopenia dieťaťa. 

Aj bývalý reprezentačný brankár Kamil Čontofalský cez leto pochoval jediného syna. Trojročný Kamilko sa tiež utopil v bazéne. O tragédii si prečítajte TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie