Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Problémy pred Majstrovstvami sveta v hokeji: Fanúšikovia sa nevedeli dostať k svojim lístkom
Zdielať na

Problémy pred Majstrovstvami sveta v hokeji: Fanúšikovia sa nevedeli dostať k svojim lístkom

BRATISLAVA / Lístky na budúcoročné majstrovstvá sveta v hokeji, ktoré budú v Bratislave a v Košiciach, sa budú predávať v troch fázach. Prvá začala v stredu ráno o 9:19. Fanúšikovia vtedy ešte ale netušili, že s predajom bude problém.

Vôbec prvý lístok na budúcoročný svetový šampionát v hokeji získal reprezentačný brankár Ján Laco. "Som rád, že som to mohol byť práve ja. Ja verím, že sa poskladá dobré mužstvo a budú to pekné a úspešné majstrovstvá," povedal Laco. 

Predaj lístkov na majstrovstvá ale úspešne nezačal. A už vôbec nie v určený čas 9 hodín 19 minút. V Bratislave sa ľudia k lístkom na MS 2019 v hokeji dostali približne s polhodinovým oneskorením. Dostalo ich len pár ľudí, nakoľko systém v počítači padol. "Kolegovci naozaj viac ako týždeň celý systém testovali. Testoval sa aj v utorok v noci. Všetko je v poriadku, chyba nakoniec nenastala v systéme ale v tlači," vysvetlila hovorkyňa Ticketportal Stanislava Šebeňová  

Niektorí fanúšikovia sa preto rozhodli počas čakania v rade, zakúpiť si lístky cez mobilnú aplikáciu. Nefungovala ale ani tá. Zopakovala sa teda situácia, ktorá sa stala v roku 2001 pri predaji lístkov na Majstrovstvá sveta. 

Lístky si fanúšikovia budú môcť v prvej fáze zakúpiť od 19. septembra v 76 kamenných predajniach alebo pomocou internetu. "My odporúčame záujemcom, aby nečakali do februára, kedy sa do predaja dostanú tie jednotlivé zápasové lístky, ale aby si svoje vstupenky zabezpečili, čo najskôr, asi aj teraz v týchto dňoch," poradila riaditeľka tlačového odboru MS 2019 Michaela Grendelová 

Pozrite si reportáž o hokejovom tábore pre mladých: 

Súvisiace články

Najčítanejšie