Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Suarez a Ronaldo na zjedenie. Sú chrumkaví a lahodní
Zdielať na

Suarez a Ronaldo na zjedenie. Sú chrumkaví a lahodní

PETROHRAD / Do posledného sústa a omrvinky si môžete užiť dvoch futbalových super hráčov. Luis Suarez a Cristiano Ronaldo sú v jednej z petrohradských pizzerií naozaj na zjedenie. Ronaldo pizzu a Suarez pizzu vám pripraví extrémne šikovný kuchár.

Reštaurácia v ruskom Petrohrade prišla na spôsob ako si vychutnať majstrovstvá sveta vo futbale do poslednej omrvinky. Ich pizza výtvory povýšili na umenie. A pritom stačilo tak málo - ozdobiť lahodnú dobrotu tvárami futbalistov. S nápadom prišiel šéfkuchár Valerij Maksimčik, ktorý miluje futbal rovnako vášnivo ako svoje povolanie.

​Za hlavné pizza hviezdy si zvolil svetové futbalové špičky Cristiana Ronalda a Luisa Suareza. Títo dvaja páni by sa čoskoro mali stretnúť tvárou v tvár aj na trávniku.

Vytvoriť takéto pizza umenie nie je žiadna hračka. Jedna pizza sa vyrába celé dve hodiny. Ale stojí za to si na ňu počkať. Ako tvrdia aj zákazníci - konečne si mohli odtrhnúť aspoň kúsok z futbalových hviezd. Odvážnym plánom šéfkuchára je pripraviť celú zostavu ruského tímu, teda pizza portrét každého hráča, ktorý sa MS zúčastnil.

Súvisiace články

Najčítanejšie