Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ohlasy médií: Srbky vstali z popola a prelomili kliatbu
Zdielať na

Ohlasy médií: Srbky vstali z popola a prelomili kliatbu

Ohlasy srbských médií na víkendové bratislavské stretnutie Slovensko - Srbsko (2:3) o svetovú skupinu Pohára federácie 2012 tenisových reprezentačných družstiev žien:

Blic: "Srbsko po neuveriteľnom víťazstve vo štvorhre nazad medzi elitu. Tím Dejana Vraneša bol na pokraji neúspechu, ale vo vysiľujúcom maratóne dosiahol neskutočný obrat aj vďaka hrdinskému výkonu mladej Kruničovej."

Mondo: "Bravo, dievčatá! Jelena s Aleksandrou vstali z popola. Malá Kruničová hrdinkou dňa - počínala si ako ostrieľaná matadorka. Robila aj chyby, ale ukázala veľa fenomenálnych ťahov i chladnokrvnosť vo viacerých dôležitých okamihoch. Jankovičová v nedeľu strávila na kurte šesť hodín."

Sportske: "Maratón v Bratislave, Srbky po ňom oslavujú. Dosiahli neskutočný obrat zo zdanlivo už beznádejnej pozície. Mali väčšie srdce a vďaka tomu idú do svetovej skupiny."

Večerne novosti: "Srbky v treťom zápase so Slovenkami prelomili kliatbu. Naplno sa im revanšovali za Košice a Belehrad, rozhodujúci bod získali v infarktovej štvorhre."

B92: "Heroické víťazstvo Aleksandry a Jeleny. Prehrávali 2:6, 1:5 a 0:30, nasledovala však neuveriteľná séria siedmich gemov v ich prospech a všetko zrazu bolo inak. Slovenky dovedna trikrát podávali na víťazstvo, ale Jelena a najmä Aleksandra ukázali fantastickú hru a napokon mohli zaslúžene oslavovať."

Súvisiace články