Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Bryanovci získali v Los Angeles rekordný 62. deblový titul
Zdielať na

Bryanovci získali v Los Angeles rekordný 62. deblový titul

Zdroj: tasr

V jubilejnom 100. finále na ATP Tour

V jubilejnom 100. finále na ATP Tour v kariére zdolali ako nasadené jednotky americko-holandskoantilský pár Eric Butorac, Jean-Julien Roher v troch setoch 6:7 (6), 6:2 a 10:7 v supertajbrejku.

Bryanovci sa vďaka triumfu v Los Angeles v historickej tabuľke odpútali od legendárnych Austrálčanov Todda Woodbridgea a Marka Woodforda, členovia Siene slávy majú na konte 61 titulov. "Prekonať rekordný zápis "Woodies" bolo na začiatku kariéry pre nás niečím ako vystúpiť na Mount Everest. Počet turnajových titulov na našom konte postupne pribúdal a dnes sme dosiahli životný úspech. Vyhrať 62 turnajov, to je neuveriteľné číslo," povedal pre akreditované médiá Bob Bryan.

Obrovské nadšenie neskrýval ani Mike Bryan. "Tento titul má pre nás obrovskú cenu a js skvelé, že v hľadisku počas finálového zápasu sedel aj Mark Woodforde. "Woodies" boli v debli naozaj klasa, veľa sme sa od nich naučili." Woodforde zložil po skončení finále už šesťnásobným víťazom turnaja v Los Angeles veľký kompliment. "Vo svetovej deblovej elite sa pohybujete už veľa rokov, teraz sa vám podarilo vystúpiť na samý vrchol. Na turnajový titul s poradovým číslom 62 ste čakali od mája, no tento zďaleka nebol posledným. Máte potenciál na to, aby ste získali 70, možno až 80 deblových titulov," nechal sa počuť legendárny Austrálčan. 

tvorhra - finále:

Bob Bryan, Mike Bryan (1-USA) - Eric Butorac, Jean-Julien Rojer (USA/Hol.Ant.) 6:7 (6), 6:2, 10:7
   

Súvisiace články