Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šarapovová sa odhlásila zo Stuttgartu pre zranenie ramena
Zdielať na
Tenis

Šarapovová sa odhlásila zo Stuttgartu pre zranenie ramena

Zdroj: rrmhtml/ilustračné

Ruská tenistka Maria Šarapovová sa pre pretrvávajúce zranenie pravého ramena odhlásila z turnaja WTA Tour Porsche Tennis Grand Prix, ktorý sa v nemeckom Stuttgarte uskutoční 1. - 7. októbra

Ruská tenistka Maria Šarapovová sa pre pretrvávajúce zranenie pravého ramena v stredu v predstihu odhlásila z prestížneho turnaja WTA Tour Porsche Tennis Grand Prix, ktorý sa v nemeckom Stuttgarte uskutoční 1. - 7. októbra.

Štvorka svetového renkingu má problémy tohto typu už od marcového účinkovania v Miami, nedávno pre ne zmenila aj techniku podania na menej zaťažujúcu a 15. - 16. septembra nútene absentovala v moskovskom finále Pohára federácie družstiev proti Taliansku. "Zbornej" pomáhala v malej športovej aréne Lužniki iba ako sparingpartnerka, pretože na základe odporúčaní lekárov nemohla hrať údery nad úrovňou hlavy.

Dvadsaťročná dvojnásobná grandslamová šampiónka a bývalá svetová jednotka pri pokuse o obhajobu titulu na US Open 2007 stroskotala už v 3. kole na Poľke Agnieszke Radwanskej. Počas aktuálnej sezóny získala jediný primát, a to v augustovom San Diegu.

Zdielať na