Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kližan o postup do štvrťfinále
Zdielať na
Tenis

Kližan o postup do štvrťfinále

Zdroj: SITA/AP Photo/Michel Euler/ilustračné

Talentovaný Martin Kližan (18) sa v súboji o postup do štvrťfinále stretne s turnajovou dvojkou, Argentínčanom Juanom Pablom Brzezickim.

V dnešnom programe 2. kola dvojhry a štvrťfinále štvorhry na turnaji challengerovej série ATP Challenger Trophy s dotáciou 50 000 USD v areáli TK Slávia Trnava sa predstavia piati slovenskí tenisti, ale iba jeden vo dvojhre.

Talentovaný Martin Kližan (18) sa v súboji o postup do štvrťfinále stretne s turnajovou dvojkou, Argentínčanom Juanom Pablom Brzezickim. Pre 25-ročného Juhoameričana hovoria oveľa väčšie skúsenosti aj o 310 miest vyššie postavenie na rebríčku ATP Entry (416. resp. 106.). Stretnutie je naplánované ako tretie v poradí na centrálnom kurte po 13.30 h. Vo štvorhre sa už bude hrať o postup do semifinále. V čisto slovenskom štvrťfinálovom súboji sa stretnú dvojice Matúš Béreš, Michal Mertiňák (wc) - Filip Polášek, Igor Zelenay (3.).

Dovedna sú v Trnave v stredu na programe štyri zápasy vo dvojhre a tri vo štvorhre. Na centrálnom kurte za začne hrať o 11.00 h. Program slovenských tenistov na turnaji ATP Challenger Trophy - streda: Dvojhra - 2. kolo: Martin Kližan (SR) - Juan Pablo Brzezicki (2-Arg.) - centrálny dvorec, zápas č. 3, nie pred 13:30 h Štvorhra - štvrťfinále: Matúš Béreš, Michal Mertiňák (SR) - Filip Polášek, Igor Zelenay (3-SR)

Zdielať na