Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Djokovič pod paľbou! Dopuje a ATP ho kryje, tvrdí Pelletierová
Zdielať na

Djokovič pod paľbou! Dopuje a ATP ho kryje, tvrdí Pelletierová

Archívna reportáž

MONTREAL / Bývalá kanadská tenistka Héléne Pelletierová prišla s tvrdými obvineniami voči tenisovej superhviezde zo Srbska. Hoci tvrdí, že nič nie je potvrdené, počúva tie správy sprava aj zľava. Aj od kolegov z fachu, ktorých rešpektuje.

Bývalá kanadská tenistka na kanadskom športovm portáli rds.ca píše, že informácie o údajnom dopovaní Novaka Djokoviča sa šíria medzi jej priateľmi a kolegami, ktorí sú spojení so svetom tenisu. "Niektorí z nich si myslia, že Novak Djokovič, ktorý ukončil sezónu, dopoval a chráni ho ATP," uviedla Pelletierová. 

Podľa nej sa niektorí pýtajú, prečo náhle uprostred sezóny skončil, prečo sa posledný rok zdá, že skutočne poklesli jeho fenomenálne fyzické schopnosti, ktoré ukazuje už od roku 2011. Pelletierová sa pýta: "Čo jeho osobné problémy? Je to chronický problém s ramenom, ktorý sa ťahal roky, alebo je to len výhovorka? Potrebuje čas, aby sa fyzicky zotavil, nech môže opäť predviesť svoj talent?"

Hoci vyslovila tvrdé obvinenia, nezabúda dodať, že nevie, či je to pravda, len to počúva zo všetkých strán. "Musím však uznať, že niektoré z tých rečí prichádzajú od ľudí, ktorých v tejto oblasti veľmi rešpektujem," uzatvára Pelletierová.

Je vysoko pravdepodobné, že tieto, zatiaľ ničím nepodložené, tvrdenia, sa Pelettierová dočká obžaloby nielen zo strany Novaka Djokoviča, ale aj od Asociácie profesionálnych tenistov ATP.

Súvisiace články