Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tak toto sú iní páni! Tenisti Monfiels a Lokoli - úžasný tanečný battle na kurte
Zdielať na

Tak toto sú iní páni! Tenisti Monfiels a Lokoli - úžasný tanečný battle na kurte

PARÍŽ / Meno Francúza Gaëla Monfilsa pozná pravdepodobne každý priaznivec tenisu. V prípade jeho 19-ročného krajana Laurenta Lokoliho je to už asi iná káva... Respektíve bola! Na úvod tohtoročného Roland Garros totiž títo dvaja "galskí kohúti" predviedli súboj, ktorý je na nete totálnou vychytávkou!

Takže aj Lokoli je už v tenisovom cirkuse známou persónou. Aj keď treba povedať, že v tomto prípade ani nie tak kvôli samotným výmenám na kurte.

Tenisti alebo tanečníci?!

Tento 19-ročný tenista, aktuálne 406. hráč svetového rebríčka, sa však ako kvalifikant prebojoval do hlavnej súťaže French Open. Premiérovo na grandslamovom turnaji, v 1. kole ho v Paríži čaká Američan Steve Johnson. Ťažko ale predpokladať, že Lokoli predvedie na dvorci lepšie predstavenie, než aké ponúkol spolu s Monfielsom počas tradičného detského dňa. Ten sa koná na Roland Garros pravidelne pred štartom hlavnej súťaže. No a spomínaní tenisti tam na kurte "vystrihli" taký tanečný súboj, že konečná! Nevadil im ani hustý dážď a ak by sa neživili s raketou v ruke, pokojne by im mohli patriť tanečné parkety...

Tanec_Gael Monfiels_Laurent Lokoli

youtube.com

Súvisiace články