Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Priateľ tenistky Jovanovskej (21) po rozchode skočil z mosta
Zdielať na

Priateľ tenistky Jovanovskej (21) po rozchode skočil z mosta

Zdroj: web

BELEHRAD / Srbská tenistka Bojana Jovanovská sa rozišla s priateľom Petarom Čavičom, tento futbalista sa následne pokúsil o samovraždu.

Utorňajší predpolnočný skok z belehradského mosta Pančevački do Dunaja prežil, referuje Blic a konkretizuje, že 25-ročný muž vo vypätom psychickom rozpoložení poslal bratovi SMS-ku, vyzul si topánky, vyzliekol bundu a vrhol sa do rieky. Akt zúfalstva však videli okoloidúci, ktorí ho vytiahli z vody a poskytli mu prvú pomoc pred príjazdom sanitky. Čavič vyviazol so zranením nôh.

"Som v šoku! Boli sme partneri, ale nedávno sa náš vzťah skončil, zostali sme priateľmi. V ostatnom čase som sa stopercentne koncentrovala na tréningy a prípravu na nadchádzajúci fedcupový zápas. Vôbec som netušila, čo sa deje... Prajem Petarovi všetko najlepšie a nech sa z toho úspešne dostane," povedala 21-ročná 41. hráčka svetového rebríčka Jovanovská, ktorá 9. - 10. februára v Niši prehrala obe svoje dvojhry v rámci zápasu Srbsko - Slovensko (2:3) vo štvrťfinálovom 1. kole svetovej skupiny Pohára federácie reprezentačných družstiev žien.

"Boli sme spolu dva roky. Miloval som ju aj ona mňa, jej otec však bol proti a dotlačil ju k nášmu rozchodu. Videli sme sa pred dvoma dňami a navrhol som jej, aby sme spolu žili, ale... Nedokázal som sa ponad to preniesť, rozhodol som vziať si život," cituje Čaviča Blic.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články