Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nole, klobúk dole! Šoumen Novak vonia človečinou! Podávač loptičiek neveril...
Zdielať na

Nole, klobúk dole! Šoumen Novak vonia človečinou! Podávač loptičiek neveril...

PARÍŽ / Srbský tenista Novak Djokovič je sympaťák a aj veľký šoumen. Zverenec slovenského trénera Mariána Vajdu (hlavný kouč je však už Nemec Boris Becker) o tom presvedčil aj nás počas exhibícií v Bratislave. Teraz počas Roland Garros v Paríži divákov opäť raz dobre pobavil, ale najmä potešil jedného z podávačov loptičiek.

V Paríži dnes na kurtoch šarapatil dážď, ktorý neurobil výnimku ani v prípade dvojky svetového rebríčka... Novak Djokovič v ňom narazil na Portugalčana Joaa Sousu, ktorého v pohodičke zdolal 6:1, 6:2, 6:4.

Niekedy stačí tak málo...

Keď sa na dvorec Philippa Chatriera spustila z oblakov spŕška vody, obliekol si najprv srbský tenista bundu s kapucňou, no keď za sebou zbadal podávača loptičiek s dáždnikom, pozval ho k sebe na lavičku. A rozhodol sa, že si vymenia úlohy. Služby ponúkal mladíkovi Djokovič. Dáždnik vzal do rúk on, raketa putovala do rúk podávača. Vzápätí Nole vylovil zo športovej tašky fľašu s nápojom, ponúkol ju milo prekvapenému chlapcovi a nasledovalo štrngnutie! Tribúny boli nadšené a zlý pocit z neželaného dažďa bol razom fuč... :-)

Novak Djokovič_podávač loptičiek

youtube.com