Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kužmová trénovala s Cibulkovou: Bol to skvelý zážitok!
Zdielať na

Kužmová trénovala s Cibulkovou: Bol to skvelý zážitok!

Zdroj: Milan Hutera

BRATISLAVA / Na kurtoch v bratislavskom NTC sa stretli talent STARS for STARS Viktória Kužmová (15) a ambasádorka projektu podpory športových talentov Dominika Cibulková (24). Desiatka svetového rebríčka si pritom spomenula na svoje juniorské časy a talentovaná mladá hráčka mala skvelý zážitok.

Dominika Cibulková si svoje juniorské časy vybavuje bez problémov. Nemala to vtedy jednoduché, ale napriek všetkému zabojovala a dnes je v Top desiatke rebríčka WTA. „Na juniorský vek sa nezabúda. Som človek, ktorý stojí nohami veľmi pevne na zemi. Takže viem, že je to veľmi ťažké. Každý, kto je v takom veku, to nemá jednoduché,“ povedala Dominika o svojom násťročnom období a zároveň sa priznala, že by súčasnosť už za to nemenila. „Neviem, či by som si to chcela vymeniť, lebo je za tým veľmi veľa tvrdej drin, roboty a odriekania,“ tvrdila ambasádorka STARS for STARS.

Nádejná slovenská tenistka Viktória Kužmová bola s možnosti zatrénovať si s Dominikou nadšená. „Teším sa, určite to bolo skvelé, bolo to pre mňa nová skúsenosť. Som veľmi rada, že to tak vyšlo, že som si s Domčou mohla zahrať, pretože hrá teraz úplne úžasne,“ povedala Kužmová.
Párkrát som ju videla trénovať v NTC, ale nikdy som sa s ňou takto nerozprávala. Je to milá, zlatá a pohodová baba,“ pokračovala juniorka, ktorá má talent na to, aby sa výrazne presadila aj v ženskom tenise. „Chcela by som hrať čo najlepšie, aby sa všetko to, čo som robila, všetká tá drina, potom ukázala,“ dodala Kužmová.

Projekt STARS for STARS, ktorý vstupuje do svojho tretieho ročníka, podporuje finančne okrem tenistky Viktórie Kužmovej aj slovenskú mužskú jednotku v bedmintone Mateja Hliničana a hokejovú akadémiu Zdena Cígera na Drieňovej ulici v Bratislave.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie