Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nadal podľahol americkej šampiónke v pokri
Zdielať na

Nadal podľahol americkej šampiónke v pokri

MONTE CARLO / Svetová tenisová jednotka Rafael Nadal si pred vstupom do svojho obľúbeného turnaja na antuke v Monte Carle vyskúšal v meste kasín a hier iný druh športovej zábavky.

Španiel vyzval na súboj v charitatívnom stretnutí momentálne najlepšiu svetovú hráčku v pokri Američanku Vanessu Selbstovú. Napriek tomu, že 27-ročný Nadal je v pokri celkom dobrý a vlani v decembri v Prahe vyhral svoj prvý turnaj v tejto atraktívnej kartovej hre, na skúsenejšiu a o dva roky staršiu protívníčku nestačil. Napokon musel uznať svoju prehru.


"Bola to pre mňa veľká česť a zároveň zábava zahrať si proti takej silnej súperke napriek tomu, že som prehral,“ povedal Nadal pre server pokernews.com. Zároveň vysvetlil, že pokru prepadol najmä v období, keď bol pred dvoma rokmi pre zranenie kolena takmer 8 mesiacov bez tenisu. "Mal som vtedy veľa voľného času, tak som hral často poker,“ dodal španielsky ľavák. Jeho premožiteľka Selbstová, ktorá zarobila pokrom počas kariéry vyše 9,5 milióna dolárov, podotkla: "Rafa odohral veľký zápas, ale karty boli nakoniec na mojej strane. Bola to pre mňa pekná skúsenosť a už sa teším, že si niekedy dáme odvetu." Nadalov tréner pokru Alfonso Cardalda poznamenal: "Tento zápas bol pre Rafu po jeho triumfe v Prahe ďalším dôležitým krokom v pokrovej kariére.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články