Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Fanúšikovia sú na prvom mieste, hovorí Dominika Cibulková
Zdielať na

Fanúšikovia sú na prvom mieste, hovorí Dominika Cibulková

BRATISLAVA / Pre Dominiku Cibulkovú sú fanúšikovia na prvom mieste. Po prílete do Viedne, stihne len veľmi krátky brífing pre novinárov, pretože okamžite odchádza na stretnutie so svojimi fanúšikmi. Chce sa im osobne poďakovať za podporu počas grandslamového turnaja v Melbourne.

Oni nám budú platiť?

Iba 161-centimetrov vysoká tenistka je pre Slovákov víťazkou, hoci finále nevyhrala. Vďaka svojmu výkonu si u českých novinárov vyslúžila prezývku vrecková raketa.

Dominika hrá tenis odmalička. Jej mama nám prezradila, ako si ako 14-ročná mala ísť prvýkrát po turnaji po peniaze. "Som ju poslala, aby si išla vyzdvihnúť peniaze a ona sa tak na mňa pozrela a hovorí - mami, oni nám za to budú ešte aj platiť?" hovorí Dominikina mamina Katarína. Dominika fanúšikov pravidelne informuje, čo robí a kde je. "O chvíľu som doma. Veeeľmi sa teším. Prinesiem aj trofej, aby si ju aj vy mohli poťažkať," napísala na sociálnej sieti tenistka. 

V pondelok o 15-tej

Ak sa chcete stretnúť s finalistkou Australian Open Dominikou Cibulkovou a trofej si naozaj poťažkať, príďte do nákupného centra Aupark v pondelok 27.1.2013 o 15:00. VIAC TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články